Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Taxa statiune Navodari, Constanta

Se aplica pentru Hoteluri: Phoenicia Holiday, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal si Phoenicia Boutique

Dorim să vă informăm de hotărârea CL Năvodari, prin care, începând cu sezonul estival 2022, turiștii care se cazează în unitățile turistice dîn Mamaia Nord sau Năvodari, vor achita o taxă de stațiune, la recepția hotelului.

“In conformitate cu HCL (Hotărârea Consiliului Local Năvodari) nr. 2/10.02.2022, coroborată cu Anexa aferenta HCL Năvodari nr. 2/10.02.2022, clientul va achita la recepția hotelului în momentul efectuării check-in-ului, taxa specială pentru promovarea turismului, care va fi în cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare.”

 

Taxa statiune - Olimp, Constanta

Se aplica pentru Hoteluri: Phoenicia Blue View

In Conformitate cu hotararea nr .283 din 23.12.2020 si cu hotararea nr 14  privind modificarea sicompletarea HCL nr 283 privind instituirea taxei speciale de stațiune în Municipiul Mangalia din 29.03.2021 , conform  Art.1 Se aprobă instituirea taxei speciale de stațiune în municipiul Mangalia, începând cu data de 01.01.2021. Taxa speciala se instituie in vederea promovarii turistice a Municipiului Mangalia si a statiunilor arondate , reprezentand venit cu destinatie speciala la buget local , fiind utilizată in vederea dezvoltarii  infrastructurii turistice și de întreținere a destinației turistice Mangalia și punerea în valoare a patrimoniului turistic din municipiul Mangalia și stațiunile arondate .

Conform art 2 , taxa se încasează de la persoanele care beneficiază de servicii de cazare în structurile de cazare turistică clasificate de pe raza municipiului Mangalia și stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, după cum urmează: - persoanele cu vârsta peste 18 ani care beneficiază de servicii de cazare în structurile de cazare turistică clasificate de pe raza municipiului Mangalia și stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, vor plăti taxa de stațiune în valoare de 5 lei/zi/ turist.