Phoenicia Grand Hotel

[<div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu autobuzul:</b><br/> Stația de autobuz este în fața terminalului de sosiri și a plecărilor. Prețul pentru o călatorie este de 3,5 lei, iar cardul magnetic pentru doua călătorii costă 7 lei.<br/>Linia 780, face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord.<br/>Liniile 783, 784 fac legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și centrul orașului, aceasta linie rulează și noaptea.<br/>Puteți lua autobuzul 301, 605, 112 de la stația B Aeroport Băneasa (partea cealaltă a intersecției ), 2 stații până la stația Hotel Phoenicia.</p><p><b>Cu masina:</b><br/>Conduceți pe o distanța de 9,8 km , 15 minute prin DN1/E60.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-train"></i></div>GARA DE NORD:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situate la o distanța de 7,7 km față de Gara de Nord. Mergeți prin Bulevardul Aviatorilor Beijing, Strada Nicolae G. Caranfil și Bulevardul Aerogării.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Centrul de Expoziții Romexpo:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situat la 10 minute de mers cu mașina.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Piața Romană:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>De la stația de metrou Piața Romană se poate ajunge până la statia de metrou Aurel Vlaicu. Puteți lua autobuzul 112 îmediat ce iesiți de la metrou. <br/>Varianta cea mai usoară este să luați autobuzul 301 de la Piața Romană și vă aduce până in fața hotelului.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>]

Phoenicia Grand Hotel

Phoenicia Grand Hotel este situat în București într-o locație ideală pentru oaspeții care vor să exploreze orașul într-un city break sau dacă sunt într-o călătorie de afaceri. Este poziționat într-o zonă frumoasă a orașului de unde puteți avea acces ușor la multe din locurile populare destinate relaxării sau mediului de afaceri. Centrul de Expoziții Romexpo este situat la numai 3 km de Pheonicia Grand Hotel, iar la câteva minute de mers pe jos poți să te bucuri de frumusețea Parcului Herastrau, un parc ideal pentru jogging și plimbări relaxante. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la numai 10 minute de mers cu mașina.

Vă propunem să vă simțiti ca acasă în una din cele 348 de camere echipate cu mini bar, TV LCD, internet wireless gratuit, aer condiționat, telefon, uscător de păr, facilitate pentru pregătirea ceaiului și a cafelei.

Diminețile dumneavoastră la Pheonicia Grand Hotel încep cu un mic dejun ce cuprinde o mulțime de produse bine alese. Oaspeții hotelului nostru au fost impresionați întodeauna de varietatea și calitatea produselor pe care le punem la dispoziție în fiecare dimineată la micul dejun. Într-o atmosferă elegantă și relaxantă vă invităm să serviți din zona de Fresh Corner oricare dintre cele 7 variante de freshuri proaspăt pregătite.

Pentru întâlnirile dumneavoastră de afaceri vă punem la dispoziție cele 10 săli de conferință complet echipate, iar zona Mezaninului vă este pusa la dispoziție pentru a savura varianta de coffee break aleasă.

În hotelul nostru se regăsesc două restaurante à la carte unde puteți lua masa într-un cadru elegant și relaxant. Restaurantul Zarada oferă o experiență de bucătarie internațională și românească, iar dacă doriți să călătoriți în lumea bucătăriei libaneze vă asteptăm într-un cadru select la Restaurant Saidoun. La Lobby Bar vă puteți delecta cu cocktailuri apetisante.

Nu am uitat că trebuie să vă și relaxați, pentru asta vă punem la dispoziție un centru SPA unde veți regăsi o sală de fitness, saună, salon de masaj și un salon de înfrumusețare.


Cele mai populare facilitati

Servicii

Wi-FI gratuit
Transfer de la și/sau la aeroport
Salon de infrumusetare
Spalatorie
Menaj zilnic gratuit
Ziare gratuite
ATM
Parcare gratuit
Receptia 24 /24

Facilități de siguranță

Trusă de prim-ajutor disponibilă
Proces de verificare a sănătății oaspeților
Dezinfectant pentru mâini
Protocoalele de siguranță impuse
Distanțare fizică

Exterior

Terasă
Gradină
Mobilă de gradină
Baruri

Facilități business

Baruri
Mezanin
Wi-FI gratuit
Fax/copiator
Sali de conferinta si petreceri

Fitness & SPA

Centru Spa
Masaj
Sală Fitness
Phoenicia Hair Pro

Evenimente

Sala de conferință Kadisha
Sală de conferință București
Sală de conferință Byblos
Sală de conferință Adon
Sală de conferință Beirut
Kadisha Ballroom
Sală de conferință Damour
Sală de conferință Theodosia
Club Misty

Restaurante & Baruri

Restaurant Zarada
Lobby Bar
Restaurant Colosseum
Platinium Lounge & Club
Restaurant Saidoun
Citește mai mult