Phoenicia Suites

Blv. Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Bucuresti, Romania | +4 031 10 45 901 | nullreception@phoeniciasuites.ronull
[<div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu autobuzul:</b><br/> Stația de autobuz este în fața terminalului de sosiri și a plecărilor. Prețul pentru o călatorie este de 3,5 lei, iar cardul magnetic pentru doua călătorii costă 7 lei.<br/>Linia 780, face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord.<br/>Liniile 783, 784 fac legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și centrul orașului, aceasta linie rulează și noaptea.<br/>Puteți lua autobuzul 301, 605, 112 de la stația B Aeroport Băneasa (partea cealaltă a intersecției ), 2 stații până la stația Hotel Phoenicia.</p><p><b>Cu masina:</b><br/>Conduceți pe o distanța de 9,8 km , 15 minute prin DN1/E60.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-train"></i></div>GARA DE NORD:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situate la o distanța de 7,7 km față de Gara de Nord. Mergeți prin Bulevardul Aviatorilor Beijing, Strada Nicolae G. Caranfil și Bulevardul Aerogării.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Centrul de Expoziții Romexpo:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situat la 10 minute de mers cu mașina.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Piața Romană:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>De la stația de metrou Piața Romană se poate ajunge până la statia de metrou Aurel Vlaicu. Puteți lua autobuzul 112 îmediat ce iesiți de la metrou. <br/>Varianta cea mai usoară este să luați autobuzul 301 de la Piața Romană și vă aduce până in fața hotelului.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>]

Evenimente

La Phoenicia Hotels facem din evenimentele dumneavoastra o ocazie specială, oferindu-vă locațiile perfecte pentru manifestări sociale sau cele de tip corporate.

Punem preț pe momentele deosebite din viața voastră și suntem foarte atenți la detaliile care fac diferența! Așadar, dorim să vă răsfățăm prin profesionalismul de care dă dovadă echipa noastră în organizarea evenimentelor, indiferent de natura lor. Sălile de conferintă vă pun la dispoziție echipamente disponibile pentru prezentari audio-video, echipamente computerizate, precum și facilități pentru conferințe.

Aceste spații private sunt proiectate în ața fel încât mintea dumneavoastră să fie concentrată doar pe afaceri.
Pentru fiecare conferință sau eveniment vă punem la dispoziție un coordonator specializat care să vă asiste pe tot parcursul evenimentului.

Fie că aveți întâlniri de afaceri, conferințe, recepții, conferințe de presă, cocktail-uri, nunți sau banchete, Phoenicia Suites vă oferă o abordare diferită pentru fiecare eveniment.
Echipa noastră de coordonatori de evenimente va fi încântată să vă ofere oferte personalizate. 


Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați: 
Telefon: 021 300 08 90 
E-mail: evenimente@phoenicia.ro


Citește mai mult