Phoenicia Suites

Blv. Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Bucuresti, Romania | +4 031 10 45 901 | nullreception@phoeniciasuites.ronull
[<div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu autobuzul:</b><br/> Stația de autobuz este în fața terminalului de sosiri și a plecărilor. Prețul pentru o călatorie este de 3,5 lei, iar cardul magnetic pentru doua călătorii costă 7 lei.<br/>Linia 780, face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord.<br/>Liniile 783, 784 fac legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și centrul orașului, aceasta linie rulează și noaptea.<br/>Puteți lua autobuzul 301, 605, 112 de la stația B Aeroport Băneasa (partea cealaltă a intersecției ), 2 stații până la stația Hotel Phoenicia.</p><p><b>Cu masina:</b><br/>Conduceți pe o distanța de 9,8 km , 15 minute prin DN1/E60.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-train"></i></div>GARA DE NORD:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situate la o distanța de 7,7 km față de Gara de Nord. Mergeți prin Bulevardul Aviatorilor Beijing, Strada Nicolae G. Caranfil și Bulevardul Aerogării.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Centrul de Expoziții Romexpo:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>Hotelul este situat la 10 minute de mers cu mașina.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-car"></i></div>Piața Romană:</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p>De la stația de metrou Piața Romană se poate ajunge până la statia de metrou Aurel Vlaicu. Puteți lua autobuzul 112 îmediat ce iesiți de la metrou. <br/>Varianta cea mai usoară este să luați autobuzul 301 de la Piața Romană și vă aduce până in fața hotelului.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>]

Phoenicia Suites

Phoenicia Suites este alternativa ideală a unui hotel.

Fiecare dintre noi iubim să stăm la un hotel din diverse motive: room-service, lobby-uri spațioase, oameni zâmbitori, dar mai ales LIBERTATE. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care ne atrag pentru a face alegerea locației ideale. Dorim să simțim acea senzație de a fi ca acasă, chiar și la mare distanță de aceasta!
Iată doar câteva dintre motivele pentru care Phoenicia Suites este alegerea ideală pentru închirierea unui apartament în nordul Bucureștiului. 

Phoenicia Suites este locul unde vă veți bucura de confortul modern, intimitatea și liniștea unui cămin, simțindu-vă la fel de bine ca acasă. Luxul, eleganța, designul modern și mobilierul de calitate confera fiecărui apartament un ambient aparte, deosebit, special creat pentru confortul dumneavoastră.


Phoenicia Suites pune la dispoziția oaspeților săi 45 de apartamente, destinate atât închirierii pe perioade lungi de timp, cât și închirierii în regim hotelier pe termen scurt, prin apartamentele clasificate la 3 stele (potrivit Ordinului ANT 65/2013), ceea ce reprezintă maximul de clasificare în acest domeniu.
Toate cele 45 de apartamente sunt complet mobilate si utilate, la cele mai înalte standarde.

Indiferent dacă veniți singuri sau însoțiți de familie, prieteni sau parteneri de afaceri, vă oferim posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de apartamente.


Cele mai populare facilitati

Fitness & SPA

Centru Spa
Masaj
Sală Fitness
Phoenicia Hair Pro

Evenimente

Kadisha Ballroom
Sala de conferință Kadisha
Sală de conferință București
Sală de conferință Byblos
Sală de conferință Tyr
Sală de conferință Adon
Sală de conferință Beirut
Sală de conferință Damour
Sală de conferință Theodosia
Club Misty

Restaurante & Baruri

Restaurant Zarada
Restaurant Zarada
Platinium Lounge & Club
Lobby bar Phoenicia
Citește mai mult