Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Phoenicia Royal

Bd. Mamaia Nord 91A, Navodari | *5050 | nullinfo@phoeniciaroyal.ronull
[<div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Fiind situat la 25 de km distanță, traserul necesită alocarea a 30 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind AEROPORT – OVIDIU – CONSTANȚA – MAMAIA.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-bus"></i></div>GARA CONSTANȚA </div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu mașina:</b><br/> Fiind situată la 25 km de locație, accesul se poate face atât cu mașina personală cât și cu mijloacele de transport în comun, timpul alocat necesar fiind de aproximativ 30 de minute.</p> <p><b>Mijloc de transport în comun:</b><br/> Linia GMS 23 </p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i> </div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI </div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Distanța dintre orașul Constanța și capitala țării este una de aproximativ 250 km. Timpul necesar călătoriei fiind de aproximativ 3 h.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a> , <div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-car"></i></div>CENTRUL ORAȘULUI CONSTANȚA</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Traseul de urmat în vedere vizitarii orașului Constanța va fi simplificat prin accesarea mijloacelor de transport în comun, respectiv Linia GMS 23.</p><p><b>Cu taxi:</b><br/>Pentru a facilita transportul, puteți opta pentru liniile interne de taxi, accesând următorul numer de telefon:City Taxi Constanța: 0241 933</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a> ]

Plajă și Piscine

Plajă Privată - Blue Flag
Peste 1500 de șezlonguri pentru adulți și copii va sunt puse la dispoziție gratuit, pentru a vă putea bucura în liniște de ore de plajă agreabile. Seară, petrecerile incendiare va vor transforma sejurul într-o experiență de neuitat.


Din 2016, plajă privată Phoenicia a intrat în programul pilot Blue Flag! Ce înseamna acest lucru?
Mai mult că sigur ați auzit de produse sau servicii certificate ISO – respectă anumite standarde de calitate. O certificare asemănătoare există și pentru plaje – Blue Flag.
“Steagul Albastru” este acordat, în fiecare an, plajelor care respectă 32 de criterii, legate de calitatea apei, servicii și securitate pe plajă, managementul mediului etc.
În întreagă lume, sunt certificate Blue Flag peste 4000 de plaje și marine (porturi de yacturi) din Europa, Africa de Sud, Maroc, Tunisia, Nouă Zeelandă, Brazilia, Canada și Caraibe.


Umbrela și șezlongurile sunt din partea noastră, la fel și prosoapele de plajă personalizate! Doar ochelarii de soare și buna-dispoziție le aduceți de acasă!


Citește mai mult