Inovație

La ce te gândești când spui Phoenicia? La turism, la hoteluri, la conceptul de all inclusive sau la recepții și camere luxoase? Ei bine, în ultimii ani Phoenicia a însemnat mult mai mult.

În portofoliul nostru au intrat rând pe rând restaurante, care cu ușurință, au ajuns în topul preferințelor dumneavoastră. Fie că preferați să ieșiți la masă într-o atmosferă excentrică și alegeți Restaurantul Mandaloun, fie că alegeți intimitate și optați pentru Zarada, noi suntem mereu gata să vă transformăm prânzul ori cina într-un moment memorabil. 

Pentru că suntem de părere că un business reușit pleacă întotdeauna dintr-o pasiune, am mers și mai departe și am deschis în 2019, Brands’ War, cel mai mare fashion outlet de sine stătător din București. În acest moment avem deja 3 astfel de magazine (2 magazine la București și 1 magazin în Constanța), în care găsiți branduri faimoase la prețuri accesibile.

Ajungem la malul mării și facem un prim pas important în revitalizarea zonei de Sud a litoralului nostru. Discutăm despre renașterea Complexului Hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp, pe care mulți dintre dumneavoastră îl cunosc și sub denumirea de “Perla Litoralului Românesc”. Rămas în degradare de ani buni, complexul a intrat în portofoliul Phoenicia în 2016, iar din vara anului 2020 și-a redeschis porțile pentru a-i oferi din nou faima de altădată, după o renovare integrală și după o investiție de aproximativ 15 milioane de euro. Acesta va rămâne unul dintre cele mai ambițioase proiecte de la malul mării. Complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 47.000 mp și are peste 15.000 de locuri de cazare.