Amfiteatru-Belvedere-Panoramic – In curand va fi readus la viata

Suntem incantati si onorati sa va anuntam ca anul acesta familia Phoenicia va adauga in portofilul sau perla uitata a litoralului romanesc. Faimosul complex Amfiteatru-Belvedere-Panoramic a intrat intr-o etapa de renastere si va purta numele “ Amfiteatru-Belvedere-Panoramic by Phoenicia”. Cu o istorie de 40 de ani, acest complex hotelier a fost un exemplu turismului romanesc, de aceea ne dorim sa ducem in viitor povestea Amfiteatru-Belvedere-Panoramic si odata cu asta sa inspiram cat mai multi romani sa redescopere frumusetea Marii Negre.

Vom incerca sa repunem in prim plan popularitatea si eleganta acestui complex care a scris o istorie frumoasa a litoralului romanesc.

Am inceput procesul de reabilitare inca din 2019 si suntem increzatori ca vom putea readuce pe locul meritat in sufletele dumneavoastra acest complex hotelier atat de important in istoria litoralul romanesc.

Vrem sa readucem la viata aceasta reusita arhitecturala si suntem convinsi ca prin puterea exemplului vom putea readuce in atentia tururor frumusetea si eleganta litoralului nostru.

Va vom tine informati in perioada urmatoare despre intreg procesul de reabilitare si suntem bucurosi ca ne sunteti alaturi in drumul nostru ce are ca scop un viitor stralucit al litoralului romanesc.


Brands’War – Deschidem magazin in Constanta

In urma succesului Brands’War si a reactilor positive pe care le-am primit de la dumneavoastra, suntem incatati sa va anuntam ca in curand vom deschide un nou magazin Brands’War in orasul Constanta, un loc atat de drag noua.

Abundenta de reduceri si produse de calitate vor ramane propritatea noastra si in locatia din Constanta.

Va invitam sa ne ramaneti aproape deoarece povestea Brands’War abia a inceput.Brands’War Outlet – DN1 Otopeni, Ilfov
Brands’War Outlet – Magheru, București
www.brandswar.ro