Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

PHOENICIAN TOUCH

Ne place sa credem ca an de an, sezon dupa sezon, Phoenicia isi pune amprenta pe tot ce inseamna turismul romanesc. Fie ca vorbim despre turismul de leisure, ori despre cel de business, am stiut mereu sa aduce un plus, astfel incat sa ne diferentiem, pe o piata atat de dinamica.

Daca ar fi sa facem o trecere in revista a momentelor in care Phoenician Touch si-a facut simtita prezenta, putem aminti cateva actvitati pe care echipa noastra de pe litoral le-a pus la punct pentru oaspetii care ne trec pragul vara dupa vara.

Asadar, fie ca vorbim despre deja consacratele petreceri cu spuma in piscina, despre distractivele batai cu apa, despre serile folk in fata focului de tabara sau despre surprizele matinale, cand antrenorii de fitness sosesc pe plaja si invita turistii la miscare, toate sunt deja marca Phoenicia Summer. Tot in sezonul estival, o mare atentie acordam si familiilor ce vin insotite de copii pe litoralul Marii Negre. Asa ca, pregatim din timp momente pline de umor pentru cei mici, cum ar fi concursurile de Miss si Mister Junior, ori seri de spectacol, in care avem invitati speciali unele dintre cele mai indragite personaje ale copiilor dumneavoastra. De pilda, in vara lui 2019, Gasca Zurli a facut spectacol la Phoenicia Holiday Resort, iar pentru noi acesta a fost un moment zero, tinand cont ca ne dorim ca an de an sa avem astfel de colaborari, care sa ii incante pe cei mici.

Si in Bucuresti am stiut ca mereu trebuie sa venim cu acel ceva, pentru a va castiga inima, asa ca, an de an, in hotelurile noastre din capitala, am organizat evenimente menite sa ne stranga impreuna. Sarbatoarea Recoltei, la fiecare inceput de toamna sau Expozitii ale celor mai priceputi mestesugari, de Ziua Romaniei, toate, pentru ca familia Phoenicia sa fie din ce in ce mai unita.

Ne-am dorit ca si in celelalte business-uri sa ne punem amprenta, asa ca am reusit si in zona de restaurante sa va surprindem. Daca la Mandaloun avem frecvent petreceri cu tematica orientala, cu muzica live si dansatori profesionisti, la Restaurantul Zarada, ne place ca periodic sa va avem alaturi la degustari rafinate de vin.

In final, dorim sa va purtam, cu ajutorul cuvintelor in lumea shoppingului. Pentru ca in familia Phoenicia a intrat in 2019 si Brands’ War, cel mai mare Fashion Outlet de sine statator din Bucuresti, am dorit ca si aici lucrurile sa iasa din banal. Asa ca, nu de putine ori, cei care ne-au trecut pragul au fost intampinati cu un pahar de sampanie, ori au putut fi spectatorii unor prezentari de moda live. Ne-am indreptat atentia si spre copii, asa ca am pus la punct, pana la cele mai mici detalii, diverse ateliere pentru cei mici, reusind astfel sa le oferim sansa parintilor sa isi canalizeze atentie spre cumparaturi, timp in care copiii lor sunt in siguranta si realizeaza lucruri minutate.