La sfârșitul anului 2021, deschidem 2 noi restaurante Mandaloun

Primul restaurant Mandaloun a luat naștere în nordul capitalei, în 2018, din dorința de a crea o experiență culinară unică celor ce iubesc bucătăria libaneză.

Din dorința de a împărtăși unui public cât mai larg din experiența presărată cu note orientale, am decis să nu ne oprim aici și să continuăm mai departe povestea. În noiembrie 2021 deschidem așadar Maison Mandaloun în Dorobanți, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din București, iar din decembrie 2021 un nou și inedit local, Château Mandaloun în Sinaia.

Lasă-te purtat în universul nostru și răsfață-ți simțurile cu aromele Mandaloun…

 

Hotel Amfiteatru, ultimul cristal din Perla Litoralului, a fost inaugurat în iulie 2021

Phoenicia Blue View Resort s-a reîntregit în această vară și a fost în întregime funcțional!

Clienții care ne-au trecut pragul ne-au asigurat că am reușit să-l aducem din nou pe locul meritat în sufletele dumneavoastră. Împreună am reușit să-i redăm eleganța și popularitatea de altădată.

 

Din ianuarie 2021, am deschis serviciul de livrare de mâncare Phoenicia Lions Food

Un nou membru a intrat în familia Phoenicia, pentru toți iubitorii de preparate premium!

Phoenicia Lions Food înglobează peste 200 de preparate din 5 bucătării cu specific diferit (românească, libaneză, italiană, mediteraneană, burgers&strips) astfel încât clienții să se poată bucura de cea mai mare varietate de preparate, printr-o singură comandă. Pentru a consulta meniul integral, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.phoenicialionsfood.ro Pentru comenzi, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0319698. Livrare în București & Ilfov.